ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Παραγωγή προϊόντων για απαιτητικούς κλάδους
ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Αγροτικά Φιλμ & Βιομηχανικά Φιλμ

Η Eurofilm εξυπηρετεί τον αγροτικό τομέα με προϊόντα κάλυψης υψηλής δυναμικής και ανθεκτικότητας. Προσφέρει φιλμ για προϊόντα κομποστοποίησης, λιμνοδεξαμενές, για τη δημιουργία καναλιών άρδευσης, φιλμ απεντόμωσης, φιλμ διαρκείας για περιορισμό οσμών, φιλμ συσκευασίας ζωοτροφών και άλλες λύσεις.

Παράγει υλικά συσκευασίας εμφιάλωσης νερού, μπύρας, αναψυκτικών, τροφίμων, δομικών υλικών, λιπασμάτων, δομικών υλικών, παλετοποίησης κ.α. παρέχοντας τυπωμένο και ατύπωτο φιλμ και σάκο.

Σημαντικός για την εταιρεία είναι επίσης ο τομέας των καταναλωτικών προϊόντων που πωλούνται στα supermarkets και σε εταιρείες και καταστήματα για την συσκευασία των προϊόντων τους και τις ανάγκες για κάλυψη/συσκευασία προϊόντων και αντικειμένων.

Όλα τα προϊόντα παρέχονται σε προκαθορισμένα μεγέθη, αλλά και κατά παραγγελία.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Αγροτικά & γεωργικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας

Τα αγροτικά και γεωργικά προϊόντα παραγωγής της εταιρείας EUROFILM ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε., είναι καταξιωμένα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η χρήση τους αγγίζει ποικίλους αγροτικούς τομείς: καλλιέργειες χαμηλής κάλυψης, καλλιέργειες θερμοκηπίων, πλαστικά καλύμματα καλλιεργειών και δένδρων και λιμνοδεξαμενές.

Τα προϊόντα για γεωργική χρήση της Eurofilm μελετώνται και αναπτύσσονται προσεκτικά, σε ποικιλία αντοχών, χρωμάτων, πάχους, πλάτους, τρόπου εφαρμογής τους (χειροκίνητα είτε με μηχανικά μέσα) και συσκευασιών τους.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Πρωτοποριακά βιομηχανικά προϊόντα συσκευασίας

Τα προϊόντα συσκευασίας, είναι ένας αναπτυσσόμενος τομέας, καθώς περιλαμβάνει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που απευθύνονται στη βιομηχανία για χρήση σε καταναλωτικά και βιομηχανικά προϊόντα.

Η βιομηχανία EUROFILM ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε. έχει πραγματοποιήσει δυναμική ανάπτυξη στα προϊόντα συσκευασίας υψηλών απαιτήσεων, παρέχοντας άριστη ποιότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα. Αυτό, την κατατάσσει ανάμεσα στις βιομηχανίες με την μεγαλύτερη παραγωγή και πωλήσεις στον χώρο.

Διαθέτουμε ευελιξία και καινοτομία στα προϊόντα μας σε σχέση με τον τρόπο εφαρμογής τους και τους τομείς που χρησιμοποιούνται. Διατίθενται για αυτοματοποιημένες μονάδες συσκευασίας αλλά και χειροκίνητες.

Εξυπηρετούν εταιρείες εμφιάλωσης νερού, μπύρας και αναψυκτικών, συσκευασίας τροφίμων, λιπασμάτων, οικοδομικών και ειδών προσωπικής υγιεινής, καθώς και άλλων υλικών που απαιτούν συσκευασία μεγάλης αντοχής, εταιρείες που παράγουν αντικείμενα μεγάλου όγκου, εταιρείες που παλετοποιούν τα προϊόντα τους και χρειάζονται κάλυψη των παλετών τόσο για την προστασία τους κατά την αποθήκευση, όσο και για την ασφαλή μεταφορά τους.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Καταναλωτικά προϊόντα συσκευασίας

Πολυστρωματική τεχνολογία χρησιμοποιείται για την παραγωγή υλικών που απευθύνονται για χρήση από τον καταναλωτή. Τα υλικά που παράγονται μπορεί να είναι τυπωμένα είτε ατύπωτα σε διάφορες διαστάσεις αναλόγως των προδιαγραφών.

  • Σάκοι απορριμμάτων βαρέως τύπου
  • Οικολογικοί σάκοι σκουπιδιών
  • Σακούλες μεγάλου μεγέθους
  • Σάκοι ταχυδρομικοί