ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
LDPE φιλμ συσκευασίας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Βιομηχανικά Φιλμ συσκευασίας

ΣΤΑ ΦΙΛΜ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΕΙΔΗ

Θερμοσυρρικνούμενο φιλμ – συγκαταλέγεται στα βιομηχανικά προϊόντα και δημιουργείται σε συνεργασία με τον πελάτη, ώστε να καλύψει τις ανάγκες και τον εξοπλισμό του.

Stretch  φιλμ  χειρός  και  μηχανής –  συγκαταλέγονται στα βιομηχανικά προϊόντα και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και διαστάσεις.

Φιλμ LDPE για λαμινάρισμα –  βιομηχανικά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, που απευθύνονται σε βιομηχανίες μεταποίησης, οι οποίες αφού τα συγκολλούν με άλλα υλικά BOPP, όπως αλουμίνιο, PET κ.λπ., τα τυπώνουν και κατόπιν εφοδιάζουν με αυτά βιομηχανίες τροφίμων, ειδών προσωπικής υγιεινής και άλλων καταναλωτικών προϊόντων.

Σάκοι συσκευασίας – στα προϊόντα συσκευασίας περιλαμβάνονται επίσης, οι σάκοι μεταφοράς, οι οποίοι παράγονται από LDPE ή HDPE και διατίθενται σε μεγάλο εύρος διαστάσεων και χρωμάτων, καθώς και οι ταινίες συσκευασίας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την μεταφορά στρωμάτων, χαλιών, μοκετών, ρούχων,  λιπασμάτων, ζωοτροφών κ.λπ.»

PAPER LIKE FILM

Φιλμ συσκευασίας
  • Αντικαθιστά το MICRO EMBOSSED Film.
  • Υφή λεπτού χαρτιού, απαλό και ευχάριστο στη χρήση.
  • Διατίθεται σε πλάτος 8μ έως 25μ.
  • Παράγεται σε διάφορους χρωματισμούς.

ΦΙΛΜ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Φιλμ συσκευασίας

Φιλμ υψηλής ποιότητας, εκτυπωμένο ή ατύπωτο, κατάλληλο για αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής χωρίς φούρνο θερμοσυρρίκνωσης. Η συνεργασία μας με τους πελάτες διασφαλίζει την δημιουργία του κατάλληλου εικαστικού για μία εκτυπωμένη συσκευασία υψηλών προδιαγραφών.

Η επιλογή ποιοτικών μη τοξικών μελανιών γίνεται με αυστηρότητα και οι αποχρώσεις ελέγχονται συστηματικά για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα. H αυστηρή τήρηση των διαδικασιών σύμφωνα με το ISO 9001/2015 εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και απόλυτη επαναληψιμότητα.

Χρησιμοποιείται ποικιλία εγκεκριμένων υλικών με διαφορετικές μηχανικές, χημικές και οπτικές ιδιότητες ανάλογα με τις απαιτήσεις, όπως πολυαιθυλένιο υψηλής ή χαμηλής πυκνότητας (LD-LLD-HD PE), πολυπροπυλένιο απλό ή εξελασμένο (CAST PP, OPP).

Τα υλικά έχουν εφαρμογή σε βιομηχανικούς κλάδους όπως χαρτικών, ειδών ενδυμασίας, τροφίμων, ατομικών καταναλωτικών ειδών, ειδών αρτοποιίας, φαρμάκων, φυτοφαρμάκων, ειδών καθαρισμού και ποικίλες άλλες εφαρμογές.

ΦΙΛΜ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ

Φιλμ συσκευασίας

ΑΤΥΠΩΤΟ – ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΟ ΦΙΛΜ

Εκτυπωμένα Φιλμ σε ρολά (φύλλο ή σωλήνα) σε πλάτος έως 2,50 μέτρα.