ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τελευταία Ενημέρωση: Απρίλιος 2020

Προϋποθέσεις

 • Σε περίπτωση που σας παραδοθεί κάποιο ελαττωματικό προϊόν, επικοινωνήστε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ή την Διεύθυνση Πωλήσεων, το συντομότερο δυνατόν, ενημερώνοντας σχετικά με το προϊόν και το πρόβλημα που παρουσιάστηκε.

 • Επιστροφές εμπορευμάτων γίνονται δεκτές σε εύλογο χρονικό διάστημα από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας και εφόσον έχει προηγηθεί έγγραφη ενημέρωσή σας με πλήρη αιτιολόγηση του αιτήματος επιστροφής. Το αίτημά σας θα πρέπει να έχει έγγραφη έγκριση μας, πριν την φόρτωση – αποστολή επιστροφής.

 • Το προϊόν αποστέλλεται με δικά σας έξοδα, στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία ή κάνετε χρήση εφάμιλλου τρόπου και είδους συσκευασίας, εσωκλείοντας αντίγραφο της  απόδειξης αγοράς ή του τιμολογίου (δείτε αναλυτικές οδηγίες κάτω στη Διαδικασία Επιστροφών).

 • Σε περίπτωση υπαιτιότητας της Eurofilm ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε., εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος, δικαιούστε να λάβετε πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντος/ων, είτε να σας επιστραφεί το ποσό μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν επιστραφούν σε καλή κατάσταση, η Eurofilm ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να σας πιστώσει το 70% την αξίας τους και όχι το σύνολο.

 • Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που η Eurofilm ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε., κατά την απόλυτη κρίση της, θεωρήσει ότι κάποιος πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

Ελαττωματικά προϊόντα

 • Η αποδοχή επιστροφής προϊόντος θεωρείται προσωρινή έως ότου επιβεβαιωθεί η ύπαρξη προβλήματος από το τμήμα Ελέγχου Ποιότητας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Παραγωγής και οριστικοποιείται μετά τον έλεγχο, με την έκδοση πιστωτικού ή αντικατάσταση του προϊόντος με νέου.

Διαδικασία Επιστροφών

 • Επικοινωνήσετε το συντομότερο δυνατόν με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ή την Διεύθυνση Πωλήσεων, όπου θα σας ενημερώσουμε σχετικά με την διαδικασία επιστροφής και εσείς από την πλευρά σας για τον λόγο της επιστροφής. 

 • Μπορείτε να σας αποστείλετε το προϊόν ακολουθώντας την εξής διαδικασία:

 • Συσκευάζετε το προϊόν, χρησιμοποιώντας την υφιστάμενη συσκευασία που παραλάβατε την παραγγελία σας, εάν δεν μπορείτε, τότε κάνετε χρήση εφάμιλλου τρόπου και είδους συσκευασίας, ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή – επιστροφή του.

 • Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία αντίγραφο της  απόδειξης αγοράς ή του τιμολογίου και ένα έγγραφο με τα πλήρη στοιχεία σας, στο οποίο θα μας γνωστοποιείτε την/τις αιτία/ες που επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος και τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα. Εφόσον το προϊόν κριθεί αποδεκτό προς επιστροφή, τότε μας ενημερώνετε για το νέο προϊόν που θέλετε να σας αποστείλουμε, σε περίπτωση αλλαγής.

 • Με την παραλαβή της επιστροφής, το τμήμα Ελέγχου Ποιότητας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Παραγωγής θα ελέγξει την κατάσταση του προϊόντος και στην συνέχεια θα σας ενημερώσει για τα περαιτέρω. Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή του προϊόντος με κάποιο άλλο, θα σας συστήναμε να επικοινωνήσετε νωρίτερα με την Διεύθυνση Πωλήσεων (ή τον αρμόδιο πωλητή που παρακολουθεί τον λογαριασμό σας), ώστε να επιβεβαιώσετε την διαθεσιμότητα του νέου προϊόντος.

 • Στην περίπτωση αποδοχής της επιστροφής, το νέο προϊόν σας αποστέλλεται με δικά μας έξοδα και σας πιστώνεται και το μεταφορικό κόστος της επιστροφής του προϊόντος. Σε περίπτωση που το προϊόν παραβαίνει τους όρους επιστροφών και δεν γίνει αποδεκτή η επιστροφή του στην Eurofilm ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε., τότε αυτό θα σας αποστέλλεται εκ νέου, ενώ τα μεταφορικά βαρύνουν εσάς.

 

Η Eurofilm ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών της, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστότοπό της.