ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Σάκοι Απορριμμάτων
ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Σάκοι Απορριμμάτων

Παράγεται πλήρης σειρά σάκων απορριμμάτων από σύγχρονα υλικά που εξασφαλίζουν υψηλές μηχανικές αντοχές και στεγανές κολλήσεις, με ή χωρίς κορδόνι και σάκων βαρέως τύπου, με δυνατότητα εκτύπωσης και συσκευασίας με το λογότυπο (brandname) του κάθε πελάτη και στις διαστάσεις, χρώματα και αρώματα  που αυτός επιθυμεί.

ΣΑΚΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΤΕΜΑΧΙΑ

Σάκοι απορριμμάτων

Παράγονται σε διαστάσεις, πάχη και χρώματα κατά επιλογή του πελάτη, για συνήθη χρήση αλλά και ενισχυμένοι (βαρέως τύπου), μεγάλης αντοχής για επαγγελματική χρήση.

Διατηρούνται αποθέματα σε τυποποιημένες διαστάσεις σε δέματα των 25 κιλών άλλα μπορούν να παραχθούν και σε δέματα συγκεκριμένου αριθμού τεμαχίων ή/και διπλωμένοι σε πακέτα ορισμένων τεμαχίων για ευκολότερη χρήση.

ΣΑΚΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΡΟΛΑΚΙ ΜΕ & ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΔΟΝΙ

Σάκοι απορριμμάτων

Κάτω από τα διαφορετικά εμπορικά σήματα των πελατών μας, οι σάκοι απορριμμάτων της  Eurofilm ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Α.Ε. έχουν εξασφαλίσει ένα σημαντικό και σταθερά αυξανόμενο μερίδιο αγοράς.

Οι σάκοι απορριμμάτων μας περιλαμβάνουν μερικά από τα γνωστότερα εμπορικά σήματα στην ελληνική αγορά, καθώς και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας για τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

Ενδεικτικά διατίθενται:

  • Καλαθάκι σε διαστάσεις 45 x 50 χωρίς κορδόνι.
  • Οικιακής χρήσης σε διαστάσεις 52 x 75 & 54 x 80 με κορδόνι.
  • Γίγας σε διαστάσεις 70 x 95 με κορδόνι.
  • Κήπου & εστιατορίων 80 x 1,10 με κορδόνι.
  • Βαρελιών 200Lt διάστασης 95 x 1,25 χωρίς κορδόνι.

Οι χρωματισμοί, η συσκευασία, οι διαστάσεις (μήκος και πλάτος) και οι λοιπές λεπτομέρειες καθορίζονται σε συμφωνία με τον πελάτη, ανάλογα με την εμπορική του στόχευση.