ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
Σάκοι PE
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Σάκοι συσκευασίας - Βαρέως τύπου/μεγάλων διαστάσεων

Η Eurofilm Μάντζαρης ΑΕ παράγει ένα ευρύ φάσμα σάκων πολυαιθυλενίου υψηλής ποιότητας για μια σειρά από βιομηχανικές, επαγγελματικές και καταναλωτικές εφαρμογές. Με βάση την πρωτοποριακή μας τεχνολογία και τα ειδικά μείγματα HDPE, LDPE και LLDPE που αναπτύξαμε τα τελευταία χρόνια, τα προϊόντα αυτά προσφέρουν εξαιρετικές μηχανικές αντοχές.

Διαθέτουμε τυποποιημένα προϊόντα καθώς και προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε αγοράς που εξυπηρετούμε και στις συγκεκριμένες απαιτήσεις κάθε πελάτη.

ΣΑΚΟΙ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ

Σάκοι Συσκευασίας

Διατίθενται είτε σε ρολά με μορφή σωλήνα ή φύλλου για την κατασκευή σακιών κατά την συσκευασία στο χώρο του πελάτη (αν υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός), είτε σε τεμάχια έτοιμα προς χρήση από τον πελάτη.

Η σύγχρονη τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Eurofilm παρέχει την δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν ειδικοί τύποι υλικών LD-HD-LLDPE, PP και να παραχθούν σακιά με διαφορετική εμφάνιση και σε μεγάλη ποικιλία τεχνικών προδιαγραφών και μηχανικών ιδιοτήτων (αντοχή, ελαστικότητα, πρόσφυση ή ολισθηρότητα).

Στον τομέα της εκτύπωσης υπάρχει η δυνατότητα απόδοσης σχεδίων υψηλής ανάλυσης που βελτιώνουν σημαντικά την προβολή του συσκευασμένου προϊόντος.

Τα προϊόντα αυτά απευθύνονται σε κλάδους με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις.

Διατίθενται σε πλήρη γκάμα διαστάσεων.

 

ΑΠΛΟΙ ΣΑΚΟΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Σάκοι Συσκευασίας

ΣΑΚΟΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΑΠΟ LDPE & HDPE

Οι σάκοι συσκευασίας παράγονται από LDPE ή HDPE, ανάλογα με τη χρήση και την επιθυμία του πελάτη σε μεγάλο εύρος διαστάσεων και χρωμάτων.

Υπάρχει απόθεμα σε δέματα των 25 kg, στα εξής:

  • Σακουλάκι χρωματοπωλείου διαφανές με πάχος 3,5 μικρά και ποικιλία διαστάσεων
  • Eκτυπωμένες σακούλες παλετών απλές, θερμοσυρρικνούμενες και stretch hood.
  • Στρωμάτων (μονού – διπλού)
  • Ρούχων
  • Χαλιών – μοκετών
  • Μπαζών, διαφανείς εξαιρετικά υψηλής αντοχής

ΣΑΚΟΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ

Σάκοι Συσκευασίας

Χρησιμοποιούνται για την προστασία παλετών με ευπαθή από τις καιρικές συνθήκες εμπορεύματα ή για ασφαλή μεταφορά ειδών σε παλέτα ή άλλων μεγάλων δεμάτων.

Διατίθενται σε τεμάχια και ως φιλμ σε ρολά (φύλλο ή σωλήνα) σε πλάτος έως 2,50 μέτρα σε απλή ή εκτυπωμένη μορφή, και  θερμοσυρρικνούμενοι ή  stretchhood.

Μπορεί να είναι μονοστρωματικοί ή πολυστρωματικοί (COEX) από ειδικούς τύπους πολυαιθυλενίου με ποικιλία χαρακτηριστικών (αυξημένη μηχανική αντοχή, προστασία από UV ακτινοβολία για αποθήκευση σε εξωτερικό χώρο, χρώμα κλπ) και παράγονται σε διάφορες διαστάσεις και πάχη.

Είναι προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες επώνυμης συσκευασίας διαφόρων κλάδων όπως επιχειρήσεις μονωτικών, επίπλων, στρωμάτων, ξυλείας, οικοδομικών, χημικών, απορρυπαντικών, λιπασμάτων, ζωοτροφών, ιχθυοτροφών και κάθε άλλου προϊόντος που διακινείται σε παλέτες παρέχοντας σημαντική διαφήμιση κατά την μεταφορά παράλληλα με την απαραίτητη προστασία.

Παράγονται σε πλάτος κόλλησης έως 2 μέτρα και μορφή:

  • Απλή, για αποθήκευση σε ακάλυπτους χώρους για 4 – 6 μήνες
  • Σταθεροποιημένη, για αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία και για χρονικά διαστήματα και εφαρμογή που καθορίζει ο πελάτης
  • Θερμοσυρρικνούμενες και stretch hood